Centro Cultural Nerja presenteert najaarsprogramma

NERJA – Het Centro Cultural Villa de Nerja heeft deze week het najaarsprogramma gepresenteerd. Nu de Corona-maatregelen gedeeltelijk zijn ingeperkt is het weer mogelijk om in het theater aan het aanwezige publiek muzikale en dansshows te presenteren. De zanger Javier Ojeda opende vrijdagavond 24 september de lange reeks aan geplande optredens.

In het Centro Cultural Villa de Nerja (te vinden aan de Calle Granada 45 naast het centrum van Nerja) is de regionaal bekende bluesartiest Richard Ray Farrell de volgende in een lange rij aan wekelijkse optredens. Farrell treedt op vrijdag 1 oktober vanaf 20.00 uur (entreeprijs twaalf euro per persoon) op in Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s