Duo Masque bij Robert’s Top in Almuñécar

ALMUNECAR – Bij bar/restaurant Robert’s Top in Almuñécar staat vrijdagavond 24 september een optreden geprogrammeerd van het Duo Masque. Het optreden begint rond 22.00 uur en duurt tot circa middernacht.

De bar is gevestigd aan de Calle Livry Gargan 1 in de kustplaats Almuñécar, een kleine twintig kilometer boven Nerja. Het Duo Masque bestaat uit Christine Quayle (zang, fluit, saxofoon) en Russell Roberts (gitaar, drums).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s