Javier Ojeda opent nieuw theaterseizoen in Centro Cultural Villa de Nerja

NERJA – Het nieuwe seizoen in het Centro Cultural Villa de Nerja wordt vrijdag 24 september geopend met een optreden van de zanger Javier Ojeda. Het optreden begint rond de klok van 21.00 uur, waarbij Ojeda wordt begeleid door zijn vaste band en nummers ten gehore worden gebracht van hun nieuwste cd ´Decantando´.

Het optreden is gratis bij te wonen, wél dienen plaatsen (beperkt beschikbaar aangezien er sprake is van vooruitnodigingen) vooraf te worden gereserveerd via het telefoonnummer (+34) 952 523 863 óf aan de kassa´s van het Centro Cultural aan de Calle Granada 45.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s