Granada CF bedwingt FC Barcelona

BARCELONA – In de Spaanse voetbalcompetitie voor de Primera División heeft het Andalusische Granada CF maandagavond 20 september voor een verrassing gezorgd door in de uitwedstrijd tegen FC Barcelona een 1-1 gelijkspel af te dwingen. De thuisclub kwam daarbij pas in de slotminuut op gelijke hoogte met de bezoekers.

Granada kwam al na twee minuten spelen op een voorsprong via een doelpunt van Domingos Duarte. Barcelona joeg daarna vrijwel de gehele wedstrijd verwoed op de gelijkmaker. Hoewel de thuisclub daarbij liefst 78 procent balbezit liet noteren, bleef een doelpunt lang uit. Pas in de slotminuut kwam Barcelona alsnog langszij door een treffer van de Uruguayaan Ronald Araújo: 1-1.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s