Zes dagen op rij géén nieuwe Corona-gevallen in Nerja

NERJA – Afgelopen weekeinde zijn er géén nieuwe meldingen van Covid-19 besmettingen binnengekomen bij de diverse gezondheidsdiensten van Nerja. Daarmee zijn er al zes dagen op rij géén nieuwe gevallen van Corona-gevallen gedetecteerd binnen de gemeentegrenzen van Nerja. Dit blijkt uit de maandagochtend 20 september gepubliceerde cijfers van de betrokken gezondheidsdiensten.

Waar het aantal besmettingen (sinds het begin van de pandemie vorig jaar) bleef staan op 1137, steeg het aantal personen dat daarvan volledig genezen is verklaard afgelopen weekeinde met nog eens dertien mensen naar 1080. Door deze positieve ontwikkeling daalde het zogeheten incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) verder van 66,2 (eind vorige week) naar 42,6.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s