Nerja werkt achterstallig onderhoud aan ondergrondse vuilcontainers weg

NERJA – Medewerkers van de gemeente Nerja zijn deze week begonnen aan het wegwerken van het achterstallig onderhoud aan ondergrondse vuilcontainers binnen de gemeente. Een inspectie bracht dit voorjaar aan het licht dat een deel van deze ondergrondse vuilcontainers in Nerja gebreken vertoonde.

Een en ander is het gevolg van achterstallig onderhoud. Volgens de verantwoordelijk wethouder Gema García wordt er momenteel in zowel Nerja als Maro hard gewerkt om de gebreken te verhelpen, een proces waarvoor een bedrag van twee ton is uitgetrokken en dat binnen twee maanden afgerond moet zijn.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s