Mogelijkheid tot Covid-vacccinatie zonder afspraak in Almuñécar

ALMUNECAR – Inwoners van de kustplaatsen Almuñécar en La Herradura die ouder zijn dan twaalf jaar en nog niet zijn gevaccineerd tegen het Covid-19 virus, kunnen zich op vrijdag 13 september door medewerkers van El Servicio Andaluz de Salud laten inenten met een (gratis) dosis van het Covid 19-vaccin.

De vaccinatie-actie vindt plaats in het gemeentelijk sportstadion Francisco Bonet van Almuñécar, op vrijdag 13 augustus tussen 09.00 en 13.30 uur. Om in aanmerking tot komen voor de actie hoeft vooraf geen afspraak te worden gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s