WK-kwalificatieduel Nederland-Turkije in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Het kwalificatieduel voor het wereldkampioenschap voetbal tussen Nederland en Turkije is dinsdagavond 7 september vanaf 20.45 in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Deze is te vinden aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Na vijf gespeelde wedstrijden leidt Turkije groep G met elf punten, direct gevolgd door Nederland en Noorwegen met tien punten. De eerste wedstrijd tussen beide landen werd door Turkije in eigen huis (eerder dit jaar in maart) met 4-2 gewonnen.

Voor het Nederlands elftal is het de derde kwalificatiewedstrijd in een week tijd. Vorige week woensdag (1 september) werd in Noorwegen met 1-1 gelijk gespeeld, zaterdagavond 4 september was er de 4-0 overwinning op Montenegro in Eindhoven. Het duel van dinsdagavond wordt afgewerkt in de Johan Cruijff ArenaA van Amsterdam.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s