Optreden Band Little Less op Plaza de los Cangrejos

NERJA – In het kader van het culturele activiteitenprogramma ´Verano en los Cangrejos´ van de gemeente Nerja speelt dinsdagavond 7 september de band Little Less op het Plaza de los Cangrejos  in Nerja. Het optreden begint rond de klok van 21.30 uur.

In de evenementenserie ‘Verano en Los Cangrejos’ is er tot en met 15 september vrijwel iedere avond een (open lucht)optreden gepland op het plein bij het strand van Torrecilla in Nerja. De in de regio rond Nerja veel optredende formatie Little Less brengt een mix aan rock-, funk-, soul- en discomuziek ten gehore.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s