Goochelshow La Magia es Arte op Plaza de los Cangrejos

NERJA – In het kader van het culturele activiteitenprogramma ´Verano en los Cangrejos´ van de gemeente Nerja treedt maandagavond 6 september de goochelaar Pablo Romón op met zijn show ´La Magia es Arte´.

Dit gebeurt op het Plaza de los Cangrejos en begint rond de klok van 21.30 uur. In de evenementenserie ‘Verano en Los Cangrejos’ is er tot en met 15 september vrijwel iedere avond een (open lucht)optreden gepland op het plein bij het strand van Torrecilla in Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s