Bewolkte en warme week rond Nerja

NERJA – Nerja en directe omgeving wacht een week met vrij veel bewolking en dagelijkse temperaturen van circa 30 graden Celsius. Dit voorziet de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar jongste weersvoorspellingen voor de Costa del Sol.

De wind is de komende week zwak, van neerslag is vooralsnog geen sprake. Vooral op woensdag 8 september neemt in de huidige verwachtingen van de meteorologen de zon de overhand. Op maandag 6 en dinsdag 7 september loopt het kwik op tot gemiddelde dagwaarden van 32 en 31 graden Celsius, voor de dagen daarna én het komend weekeinde hikt de gemiddelde dagtemperatuur volgens de weerkundigen aan tegen de 30 graden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s