Voetbalinterlands en Nederlandse Formule 1-GP in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Zowel de kwalificatiewedstrijden voor het wereldkampioenschap voetbal als de Formule Grand Prix van Nederland zijn de komende dagen in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is te vinden pal voor de entree naar de boulevard aan Playa Burriana in Nerja, aan de Calle Filipinas.

Op zaterdagavond 4 september is bij El Fuego het WK-kwalificatieduel tussen Nederland en Montenegro (aftrap 20.45 uur) te zien. Deze wedstrijd wordt gespeeld in het Philips-stadion van Eindhoven. Op dinsdag 7 september staat de wedstrijd tussen Nederland en Turkije (eveneens in de kwalificatieronde voor het WK) op de rol. Dit duel wordt van 20.45 uur afgewerkt in de Johan Cruijff-ArenA van Amsterdam.

Op het circuit van Zandvoort staat dit weekeinde de Nederlandse Formule I-Grand Prix op het programma. De wedstrijd is de dertiende race in de reeks van 21 wedstrijden die meetelt voor het wereldkampioenschap en is zondag 5 september vanaf 15.00 uur rechtstreeks te volgen bij El Fuego. Ook de kwalificatietraining (aanvang 15.00 uur) is zaterdag 4 september bij de Spaans/Nederlandse bar te volgen. In de huidige tussenstand leidt de Brit Lewis Hamilton met slechts drie punten voorsprong op de Nederlander Max Verstappen (202,5-199,5 punten).

In verband met de WK-kwalificatieduels liggen de voetbalcompetities op de nationaal hoogste niveaus komend weekeinde stil. Wél speelt het regionale Málaga CF voor de Spaanse Segunda División zaterdagavond 4 september een streekderby tegen Almeria. Deze wedstrijd wordt vanaf 21.00 uur afgewerkt in Almeria.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s