Beperkte viering Feria de las Maravillas in Maro

MARO – Voor het tweede achtereenvolgende jaar zal het traditionele Feria de las Maravillas in het, tot de gemeente Nerja behorende, kustdorp Maro op beperkte wijze worden gevierd vanwege de beperkingen door het Corona-virus. Het dorpsfeest staat dit jaar geprogrammeerd op dinsdag 7 en woensdag 8 september.

Vanwege de veiligheidsmaatregelen spelen de sociale media ook dit jaar een grote rol in de viering, terwijl er op uiterst beperkte schaal wat activiteiten zullen zijn in Maro. Daarbij is dragen van mondmaskers wél verplicht gesteld door de gemeente Nerja. Zo trekt volgens de traditie op dinsdag 7 september de lokale fanfare vanaf 17.30 uur door de straten van Maro, om 18.00 uur gevolgd door de kroning van de Koning en Koningin van het Maravillas-feest in het Hogar y Centro Social.

Op woensdag 8 september volgt er een mis ter ere van de beschermheilige Nuestra Señora de las Maravillas in de lokale kerk (vanaf 18.30 uur) welke muzikaal wordt opgeluisterd door de groep Rumba 2000 uit Maro. De gemeente roept de bevolking en toeristen op om tijdens de festiviteiten alle voorzorgsmaatregelen in verband met het Corona-virus in acht te nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s