Expositie ´Hominem Mofa´ in Sala Municipal

NERJA – In de Sala Municipal de Exposiciones van Nerja is van donderdag 2 tot en met zaterdag 18 september een nieuwe expositie te bezoeken. Te zien zijn daarbij werken van de kunstenaars Ángel Cañedo, Tato Zambrano en Juan Ignacio Zubieta onder de naam ´Hominem Mofa´.

De expositie is dagelijks te bezoeken van 11.00 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 22.00 uur. De Sala Municipal de Exposiones is te vinden aan de Calle Cristo (officieel Calle Almirante Ferrandiz geheten) 14, even boven het postkantoor in het centrum van Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s