Warme eerste week van september rond Nerja

NERJA – De maand september begint in en rond Nerja met een warme week, waarbij gemiddelde dagtemperaturen van rond de dertig graden Celsius worden verwacht. Dit voorzien de meteorologen van weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Komend weekeinde blijven die gemiddelde dagtemperaturen nog ´beperkt´ tot circa 27 graden, vanaf maandag wordt de grens van 30 graden weer bereikt. De wind is daarbij zwak tot matig, wél is er af en toe sprake van passerende bewolking. Voor de komende week voorziet Aemet weinig verandering in het huidige weerbeeld met temperaturen tegen de dertig graden Celsius, veel zon en af en toe voorbij trekkende wolkendekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s