Málaga CF boekt eerste winst in nieuwe seizoen

MALAGA – In het eigen stadion La Rosaleda heeft voetbalclub Málaga CF vrijdagavond 27 augustus de eerste winstpartij geboekt van het nieuwe seizoen in de Segunda División. Na twee gelijke spelen werd in de derde speelronde het bezoekende Alcorcón met 1-0 verslagen.

De thuisclub nam na 35 minuten spelen de leiding via een treffer van middenvelder Alberto Escassi. Ondanks een hectische slotfase, met daarin nog een rode kaart diezelfde Escassi (twee keer geel), slaagde Málaga erin de winst over de streep te trekken en daarmee de eerste zege van het seizoen te boeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s