Junioren-voetbaltoernooi in Nerja

NERJA – Op de voetbalvelden van de sportcomplexen Enrique López Cuenca en Pepa Luís Bobadilla in Nerja wordt zaterdag 28 augustus een voetbaltoernooi voor junioren- en pupillenteams afgewerkt. Gestreden wordt daarbij om de Trofeo Balcón de Europa.

De wedstrijden beginnen zaterdag 28 augustus om 18.00 uur, in beide categorieën wordt deelgenomen door vier ploegen. Zowel bij de junioren als pupillen zijn dit CD Nerja, Granada CF, Extremedura en UD Motril.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s