Granada CF verspeelt winst in slotfase

GRANADA – In het het stadion Nuevo Los Carmenes van Granada is zaterdagavond 21 augustus ook de tweede competitiewedstrijd van thuisclub Granada CF voor de nieuwe voetbalcompetitie in de Primera División in een gelijkspel geëindigd. Na negentig minuten voetbal stond er in de wedstrijd tegen Valencia een 1-1 stand op het scorebord.

Vorige week speelde Granada tijdens de seizoenstart met 0-0 gelijk bij en tegen Villareal. Zaterdagavond ging de thuisclub voortvarend van start en zette Luis Suárez de Andalusische formatie al na een kwartier spelen op een 1-0 voorsprong. Hierop volgde een gelijk opgaande wedstrijd, waarbij Valencia lang tevergeefs op zoek was naar de gelijkmaker. Die kwam er twee minuten voor tijd alsnog, toen Carlos Soler een toegekende strafschop benutte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s