Extra Covid-vaccinatiemogelijkheid in zowel Nerja als Vélez-Málaga

NERJA – Na de eerdere vaccinatie-acties in juli is er volgende week opnieuw een mogelijkheid tot inenting tegen Covid-19 (Pfizer-vaccin) in Nerja en Vélez-Málaga, zónder afspraak. Om deel te nemen aan deze gratis vaccinatie-mogelijkheid is inschrijving bij één van de gezondheidscentra in het district Málaga-Axarquia verplicht én moet de geboortedatum vallen vóór 2006.

De inentingsactie loopt op woensdag 18 augustus van 15.30 tot 21.00 uur bij de López Cuenca-sporthal in Nerja én het Recinto Ferial (punto 1) van Vélez-Málaga, waar op zowel woensdag 18 augustus als vrijdag 20 augustus van 15.30 tot 21.00 uur vaccins worden verstrekt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s