Art Walk Cómpeta krijgt alsnog twaalfde editie

COMPETA – De Art Walk in Cómpeta krijgt in september alsnog haar twaalfde editie. Waar in eerdere jaren de Art Walk in april plaats vond, heeft deze voor dit jaar (na uitstel in verband met de Covid-pandemie) in september een plaats op de kalender gekregen.

De nieuwe editie beslaat drie dagen, van vrijdag 17 tot en met zondag 19 september. Tijdens dit evenement zijn op diverse plaatsen in het dorp van 11.00-14.00 uur en van 16.00-20.00 uur kunstwerken te aanschouwen. Meer informatie over de route, openingstijden en wat er te zien is volgt de komende dagen op de Facebooksite https://www.facebook.com/artwalk.competa .


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s