Gemeente Nerja creëert opnieuw banen in crisistijd

NERJA – Met de werving van 25 personen voor hetzelfde aantal (tijdelijke) banen hoopt de gemeente Nerja wederom verlichting te kunnen brengen op de lokale arbeidsmarkt gedurende de Corona-crisis. Eerder dit jaar ontstonden er op dezelfde manier al 52 nieuwe arbeidsplekken in Nerja.

Ter invulling van deze vacatures zoekt de gemeente Nerja op korte termijn vooral medewerkers in de groenvoorziening. Deze worden onder meer ingezet voor het binnenkort geplande project waarbij de Río Chillar, voor het deel dat dóór Nerja stroomt, geheel wordt vrijgemaakt van plastic- en blikafval. Bij een eerdere schoonmaakactie van dit deel van de Río Chillar werd dit voorjaar ruim 250 kilogram aan afval verwijderd.

Daarnaast staan er grootschalige schoonmaakacties op het programma voor het gebied rond de Río Seco, de toegangswegen rond Nerja, de gemeentelijke pleinen én de stranden van Nerja.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s