Europese duels Vitesse en Feyenoord in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De wedstrijden van de Nederlandse voetbalclubs Vitesse en Feyenoord in de derde kwalificatieronde voor de nieuwe UEFA Europa Conference League zijn donderdagavond 12 augustus in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Deze is te vinden aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana.

Vitesse speelde vorige week in eigen huis met 2-2 gelijk tegen het Ierse Dundalk en werkt donderdagavond 12 augustus vanaf 21.00 uur de return af, Feyenoord komt een uur eerder (vanaf 20.00 uur) in het Rotterdamse stadion De Kuip actie tegen het Zwitserse FC Luzern. De uitwedstrijd werd vorige week door Feyenoord met 0-3 gewonnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s