Hotelbezetting Nerja toont herstel in juli

NERJA – De cijfers omtrent de hotelbezetting in Nerja tonen in de maand juli een herstel aan ten opzichte van de vorige maanden, waarin de branche hard werd getroffen door de gevolgen van de Corona-crisis. Nerja kende dit jaar in juli een bezettingsgraad van 78 procent en moest daarmee in Andalucía alleen onder doen voor de stad Málaga (79 procent).

Dit blijkt uit recente cijfers van La Asociación de Empresarios Hoteleros de la Costa del Sol (Aehcos). Deze organisatie concludeert tevens dat met deze bezettingen de verwachtingen weliswaar werden overtroffen, maar dat de cijfers van dit jaar nog altijd ver achterblijven bij de voorgaande jaren. Aehcos verwacht een langzaam maar zeker herstel voor de komende maanden, vooral in de toeristische kustplaatsen aan de Costa del Sol.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s