Hitte neemt de komende week iets af rond Nerja

NERJA – De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten dat de hoge temperaturen rond Nerja na zaterdag 7 augustus iets zakken. Waar voor vrijdag en zaterdag nog gemiddelde dagtemperaturen van respectievelijk 33 en 32 graden Celsius worden voorzien, zakt het kwik daarna in de huidige voorspellingen tot waarden van circa 27 graden.

Op zaterdag steekt daarbij een matige wind op terwijl er in de loop van de komende week ook sprake is van voorbij drijvende wolkendekken. De kans op neerslag is volgens de weerkundigen voor de komende week zo goed als nihil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s