Voorrondeduel PSV-Midtylland in Champions League te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalduels in de tweede voorronde van de Champions League zijn deze week in Nerja te zien bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Het Eindhovense PSV speelt dinsdagavond 3 augustus vanaf 20.00 uur in eigen huis tegen het Deense FC Midtylland, de return staat dinsdagavond 10 augustus (20.00 uur) op het programma. Ook andere duels uit de voorrondes zijn (veelal op verzoek) dinsdagavond 3 en woensdagavond 4 augustus te zien bij El Fuego. De wedstrijden zijn rechtstreeks te volgen via grote tv-schermen.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s