Schoonmaakactie langs Río de la Miel bij Nerja

NERJA – Medewerkers van de Diputación de Málaga werken deze en de komende week aan het schoonmaken van de bermen en sloten langs de weg MA-6102, die langs de Río de la Miel bij Nerja loopt. Het onderhoud van de weg, die aansluit op de kustweg N-340, maakt deel uit van een onderhoudsactie aan het provinciale wegennet.

Naast de schoonmaak van sloten en bermen wordt overhangende bebossing verwijderd om het zicht op bochten en kruisingen te verbeteren. Tijdens het onderhoud wordt ook een rioleringsbuis, die onder de weg doorloopt en beschadigingen vertoont, vervangen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s