Nieuwe vaccinatie-mogelijkheid in Nerja en Vélez-Málaga

NERJA – Na de eerdere vaccinatie-actie van vorige week is er deze week opnieuw een mogelijkheid tot inenting tegen Covid-19 (Janssen-vaccin) in Nerja en Vélez-Málaga, zónder afspraak. Om deel te nemen aan deze gratis vaccinatie-mogelijkheid is inschrijving bij één van de gezondheidscentra in het district Málaga-Axarquia verplicht én moet de geboortedatum vallen tussen 1952 en 1981.

De inentingsactie loopt van vrijdag 30 juli van 15.30 tot 21.00 uur bij de López Cuenca-sporthal in Nerja (zeshonderd vaccinaties beschikbaar) en het Recinto Ferial (punto 1) van Vélez-Málaga (achthonderd vaccinaties beschikbaar).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s