Evenementenserie Verano en Cangrejos uitgesteld

NERJA – Vanwege de recente stijging van het aantal Covid-19 besmettingen heeft de gemeente Nerja besloten om de evenementenserie Verano en Cangrejos tot nader order uit te stellen. De jaarlijkse zomerserie aan diverse optredens op het Plaza de Fábrica de los Cangrejos zou komend weekeinde beginnen maar is uit veiligheidsoverwegingen voorlopig van de agenda gehaald.

De kans dat de reeks aan voorstellingen later in de maand alsnog doorgaan, al dan niet met extra veiligheidsmaatregelen, is nog wél aanwezig. Cultuurwethouder Gema Laguna gaf vanochtend (woensdag 28 juli) in een persbericht aan dat ¨de programmering van de culturele shows op het Plaza de Fábrica de los Cangrejos beginnen zodra de gezondheidssituatie het toelaat.¨

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s