Zonnige en warme week voor Nerja

NERJA – De zon weet voorlopig van geen wijken rond Nerja en omstreken. De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten ook voor het komend weekeinde én de week daarna veel zon en gemiddelde dagtemperaturen van circa 30 graden Celsius rond Nerja.

In het weekeinde loopt het kwik daarbij op tot een gemiddelde waarde van iets boven de 30 graden-grens, in de vooruitzichten van de weerkundigen zakt de gemiddelde dagtemperatuur de dagen daarna een paar graden. De zon heeft daarbij de overhand, wél is er de komende dagen in de ochtenden kans op de zogeheten ´zeemist´ aan de kust.

Op zondag 25 juli steekt in de huidige voorspellingen de wind wat op, om in de daarop volgende dagen weer te gaan liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s