Nerja gaat terug naar Corona-niveau 3

NERJA – De recent oplopende cijfers qua Covid-19 besmettingen in en rond Nerja hebben tot gevolg dat de stad op last van de Junta de Andalucía opnieuw een stap terug moet doen op het gebied van de Corona-maatregelen. Met ingang vrijdag 23 juli is het ´niveau 3´ qua maatregelen weer van kracht. 

Dit heeft onder meer een sluiting van de stranden tussen 23.00 uur ´s avonds en 07.00 uur ´s ochtends tot gevolg. Een en ander heeft ook gevolgen voor de horeca, waar de capaciteit binnen in de bars en restaurants wordt teruggedraaid naar vijftig procent (buiten op de terrassen is 100 procent nog toegestaan met een maximum van zes personen aan een tafel). Voor de detailhandel geldt een maximum gebruik van 60 procent van de beschikbare ruimte, markten worden weer teruggeschroefd naar een maximum bezetting van 70 procent.

De bij het niveau-3 horende regelgeving is hier te vinden: https://www.mapacovid.es/detail/Nerja .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s