´Rockopop´-festival in Colmenar

COLMENAR – In het bergdorp Colmenar, op zo’n dertig kilometer landinwaarts van Málaga gelegen, wordt zaterdag 31 juli het mini-festival Rockopop gehouden. Dit gebeurt vanaf 21.00 uur rond het gemeentelijk zwembad van Colmenar.

De toegangsprijs bedraagt twee euro per persoon, op het mini-festival wordt voornamelijk muziek uit de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw ten gehore gebracht. Toegangskaarten zijn vanaf dinsdag 20 juli verkrijgbaar bij de diverse ´oficinas de cultura y deportes´ (dagelijks tussen 10.30 en 13.30 uur) van Colmenar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s