Nerja trekt opnieuw drie ton uit voor hulp aan lokale slachtoffers Corona-crisis

NERJA – Na de eerdere financiële steunacties van vorig jaar trekt de gemeente Nerja nu opnieuw ruim drie ton uit om lokale bedrijven én inwoners van de stad financieel te ondersteunen tijden de Covid 19-crisis. In totaal heeft de gemeente Nerja inmiddels bijna één miljoen euro uitgetrokken voor dergelijke hulpacties.

De nieuwe actie is vooral gericht om hulp te bieden aan inwoners van Nerja die als gevolg van de Corona-crisis niet meer in staat zijn hun hypotheek of huur te betalen, oplossingen te vinden op het gebied van kinderopvang en/of te voorkomen dat gezinnen in een sociaal isolement raken. De aanvraag om in aanmerking te komen voor dergelijke hulp kan tot en met 31 juli worden ingediend bij de gemeente Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s