Nerja krijgt nieuwe aflevering van evenementenserie ‘Verano en los Cangrejos’

NERJA – De jaarlijkse reeks aan evenementen op het Plaza de Fábrica de los Cangrejos in Nerja begint deze zomer op zaterdag 31 juli met daarna tot en met 15 september dagelijkse optredens. Deze vinden allen plaats op het Plaza Fábrica de los Cangrejos en beginnen telkens om 22.00 uur, met uitzondering van de zondagse edities die een aanvangstijdstip hebben van 21.00 uur.

‘Verano en los Cangrejos’ is een serie aan optredens met zangers, zangeressen, musici, bands, artiesten en dansgroepen die van eind juli tot half september vrijwel dagelijks zijn te zien en te beluisteren op het fraaie plein vlak naast het strand van Torrecilla in Nerja. Alle evenementen zijn gratis bij te wonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s