Aereofestival Torre del Mar alsnog in september

TORRE DEL MAR – Er komt dit jaar alsnog een aflevering van de vliegtuigshow ´Festival Aereo Internacional Torre del Mar´, nadat de aanvankelijk geplande show van dit jaar was afgelast in verband met het Corona-virus. De zesde editie is nu voorzien voor zondag 12 september.

De organisatie maakte dit deze week bekend, na maandenlang overleg met allerlei instanties over de mogelijkheden en de veiligheidsmaatregelen. Volgens de organisatie is er een dermate veilig plan ontworpen dat de show zonder risico´s doorgang kan vinden. De voorgaande editie van dit spectaculaire evenement werd door meer dan 300.000 mensen gevolgd vanaf de stranden rondom Torre del Mar.

Demonstraties met gevechtsvliegtuigen, historische vliegtuigen, stuntvliegtuigen en helikopters zijn daarbij vanaf 11.00 uur te zien in het luchtruim boven Torre del Mar (circa twintig kilometer onder Nerja gelegen). Het festival is gratis toegankelijk en duurt tot circa 15.30 uur.

Meer info over aanvangstijden en het programma is binnenkort te vinden op de website: http://www.festivalaereotorredelmar.com/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s