Flamencoshow in Parque El Majuelo van Almuñécar

ALMUNECAR – In het Parque El Manjuelo van de kustplaats Almuñécar, op zo´n twintig kilometer afstand van Nerja, is zondagavond 11 juli een flamencoshow onder de naam Soleá te bezoeken. Deze wordt uitgevoerd door de flamencogroep van Jorge Gómez Guerrero en Cristina Matías Pagés en begint rond 22.00 uur.

De show vindt plaats met alle momenteel geldende Covid-19 maatregelen zoals verminderde capaciteit en het onderling houden van anderhalve meter afstand. Het Parque El Majuelo is te vinden aan de Avenida Europa in he centrum van Almuñécar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s