Extra behandeling voor bomen en parken om insectenplagen te voorkomen

NERJA – De afdeling groenbeheer van de gemeente Nerja is vorige week een preventieve behandeling begonnen van de gemeentelijke parken en bomen, om daarmee eventuele insectenplagen gedurende de zomerperiode te voorkomen.

Volgens de verantwoordelijk wethouder Gema García zijn de eerste werkzaamheden al uitgevoerd op de Plaza de Andalucía. ¨De actie maakt momenteel onderdeel uit vaan een grootschalige schoonmaak en behandeling van alle pleinen en straten in Nerja. Ook het desinfecteren van de straten en het openbaar groen inzake het Corona-virus maakt dit jaar uit van de actie. De preventieve actie wordt ieder jaar uitgevoerd zodra de temperaturen stijgen om de kans op insectenplagen te verkleinen¨, legt de wethouder uit.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s