Aantal nieuwe Corona-gevallen in Nerja gedurende het weekeinde beperkt tot drie

NERJA – Binnen de gemeente Nerja werden gedurende het afgelopen weekeinde drie nieuwe Corona-gevallen gemeld. Dat is aanzienlijk minder dan een week eerder, toen er negen nieuwe besmettingen werden gedetecteerd. Volgens de lokale gezondheidsdiensten is er vorige week in Nerja één persoon overleden aan de gevolgen van een Covid-19 besmetting.

Het aantal Corona-gevallen sinds het begin van de pandemie vorig jaar in Nerja staat nu op 693. Hiervan zijn 629 mensen inmiddels volledig genezen verklaard. Het incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) zakte de afgelopen week van 231,7 naar 175.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s