Prestigieuze prijs voor Nerja als strandbestemming

MALAGA/NERJA – De prestigieuze prijs ´Mejor destino de playa del año´ (vrij vertaald ´beste strandbestemming van het jaar´) gaat dit jaar naar Nerja. De prijs, in het leven geroepen door de krant La Razón, werd deze week voor de tiende keer uitgereikt.

Nerja´s burgemeester José Alberto Armijo nam de prijs woensdag in het Gran Hotel Miramar van Málaga in ontvangst. ¨Een onderscheiding die wij als gemeente interpreteren als waardering en erkenning voor al het harde werk van de afgelopen jaren. Dit motiveert ons om te blijven inzetten voor het toeristische Nerja en het constant verbeteren van onze stranden en het service-aanbod¨, reageerde Armijo verheugd op de prijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s