Kwartfinales EK voetbal in Nerja live te volgen bij bar El Fuego

NERJA – De kwartfinales voor het Europees kampioenschap voetbal zijn vrijdagavond 2 juli en zaterdagavond 3 juli in Nerja live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Deze is te vinden aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana in Nerja.

Zwitserland speelt vanaf 18.00 uur tegen Spanje, België werkt van 21.00 uur een kwartfinale af tegen Italië. Tsjechië en Denemarken ontmoeten elkaar een dag later (zaterdag) om 18.00 uur, Oekraïne speelt zaterdagavond vanaf 21.00 uur tegen Engeland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s