Karate-toernooien in Nerja

NERJA – Zowel op zaterdag 26 als zondag 27 juni staat er in het Pabellón Cubierto Sierra Almijara van Nerja een karate-toernooi op de agenda. Op beide dagen beginnen de wedstrijden om 10.30 uur ´s ochtends.

Op zaterdag wordt in Pabellón Cubierto Sierra Almijara het XXIX Circuito Provincial de Kárate Diputación de Málaga afgewerkt, een dag later staat het XXV Campeonato Promesas de Kárate ´Gimnasio Nerja´ op het programma. Toeschouwers zijn beide dagen welkom, wél dienen daarbij de geldende Corona-maatregelen in acht te worden genomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s