Formule 1 Grand Prix zondag te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetbal- en autosportliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de  Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana. Naast voetbalwedstrijden in de achtste finales voor het Europees kampioenschap is op zondag 27 juni de Formule 1 Grand Prix van Stiermarken (Oostenrijk) op meerdere grote tv-schermen bij El Fuego live te volgen.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) starten zondag om 15.00 uur. De race is achtste wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. Verstappen gaat momenteel aan de leiding in die strijd met 131 punten, gevolgd door de Brit Lewis Hamilton met 119 punten.

In de avonduren (vanaf 18.00 uur) zijn de EK-voetbalduels Nederland-Tsjechië en België-Portugal zondag te zien bij El Fuego.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s