Viering Día del Orgullo in Nerja

NERJA – De Día del Orgullo LGTBTI (‘Lesbianas, gays, transexuales, bisexuales e intersexuales’) wordt maandag 28 juni in Nerja gevierd met een reeks aan activiteiten, waarbij gelijke rechten voor homoseksuelen voorop staan.

Het motto daarbij is ´Tolerantie, diversiteit en respect´. De viering begint al op vrijdag 25 juni met de vertoning van de film ´Retrato de una mujer en llamas´ in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in het centrum van Nerja. De toegang is gratis, de vertoning begint om 19.00 uur. Deze film krijgt een vervolg op de zondagen 4 en 11 juli met vertoningen van respectievelijk ´Con amor Simón´ en ´Una mujer fantástica´.

Op maandag 28 juni volgen dan diverse activiteiten waarbij onder meer de regenboogvlag op het stadhuis wordt geplaatst. Daarnaast is er een lezing in het Centro Cultural Villa de Nerja onder de naam ´La libertad para ser´ door de psycholoog en seksuoloog Borja Rodríguez (aanvang 18.00 uur), die daarbij zal verhalen over de geschiedenis van de LGTBTI-beweging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s