Nerja investeert twee ton in verbetering onderhoud ondergrondse vuilcontainers

NERJA – De gemeente Nerja trekt bijna twee ton uit voor de verbetering van het onderhoud aan de ondergrondse vuilcontainers binnen de gemeente. Met het bedrag wordt noodzakelijk onderhoud uitgevoerd, reparaties verricht en verbeteringen aangebracht.

Een en ander bleek noodzakelijk nadat uit een onderzoek duidelijk werd dat veel van de ondergrondse vuilcontainers binnen de gemeente Nerja gebreken vertoonden. Met het investeren van een bedrag van 193.061,48 euro en het toekennen van een onderhoudscontract aan het bedrijf Equipos y Servicios del Nordeste SL hoopt de gemeente Nerja de gebreken te verhelpen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s