Opnieuw zeven nieuwe Corona-gevallen in Nerja

NERJA – Hoewel de Spaanse regering heeft aangegeven dan de mondkapjesplicht op straat per zaterdag 26 juni vervalt, blijft waakzaamheid rond het Corona-virus in en rond Nerja geboden. Afgelopen weekeinde werden er opnieuw zeven positieve gevallen gemeld bij de gezondheidsdiensten.

Gedurende de afgelopen week liep het aantal geconstateerde Corona-gevallen op van 622 naar 655. Daar tegenover staat dat het aantal mensen dat hersteld is verklaard de afgelopen week opliep van 543 naar 568. Het zogeheten incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) steeg de afgelopen week verder, van 279 naar 302,7. Een en ander komt naar voren uit de maandag 21 juni gepubliceerde gegevens van de lokale gezondheidsdiensten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s