Jazz en la Costa in Parque El Majuelo van Almuñécar

ALMUNECAR – In het Parque El Majuelo in het centrum van de kustplaats Almuñécar, op zo’n twintig kilometer van Nerja, wordt van dinsdag 20 tot en met zondag 25 juli de 34ste editie van het jaarlijkse jazzfestival ‘Jazz en la Costa’ gehouden. Dit openlucht spektakel begint dagelijks rond de klok van 22.00 uur (poorten gaan open om 21.00 uur).

De serie aan concerten begint dinsdagavond 20 juli met een optreden van het Juan Perro Sexteto Cantos de Ultramar, een dag later is het de beurt aan het Kenny Barron All Star Quartet. Op donderdagavond 22 juli is het podium in het Parque El Majuelo voor Cyrille Aimée.

Richard Bona en het Alfredo Rodriguez Duo treden vrijdag 23 juli aan. Op zaterdag 24 juli staat het Brad Mehldau Trio geprogrammeerd, het jazzfestival wordt op zondag 25 juli afgesloten door het David Murray Trio met medewerking van Marta Sanchez.

Tickets zijn in de voorverkoop (25 euro per concert, 130 euro voor de complete serie) te reserveren via de link http://www.jazzgranada.es/festival-jazz-en-la-costa/jazz-costa-venta-de-entradas-2-2/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s