Budget voor aanpak wegdek langs Río de la Miel verhoogd

NERJA – Op advies van de Junta de Gobierno Local heeft de gemeente Nerja het budget, dat was uitgetrokken voor reparaties en vernieuwing van het wegdek langs de rivier Río de la Miel, verhoogd met ruim 25.000 euro. Voor de werken, waartoe ook werkzaamheden bij de Loma de las Cuadrillas behoren, is nu een budget gereserveerd van 153.490,24 euro.

Daarbij wordt gewerkt aan de afwatering, het wegdek én de signalering. Het betreft vooral achterstallig onderhoud, dat de aanwonende boeren al lange tijd een doorn in het oog is. De gemeente Nerja diende aanvankelijk een plan in dat 128.000 euro zou kosten maar dit is de afgelopen weken door de Junta de Gobierno Local dus gecorrigeerd. De extra kosten hebben vooral te maken met sloten die door de regenval van de afgelopen maanden zijn dichtgeslibd en opnieuw uitgegraven moeten worden.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s