Zomerse week in aantocht voor Nerja

NERJA – Hoewel de zomer officieel nog moet beginnen, staan Nerja en omgeving aan het begin van een week met zomerse temperaturen. De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten deze week én voor het komend weekeinde veel zon en gemiddelde dagtemperaturen van iets boven de 25 graden Celsius rond Nerja.

Vooral aan het begin van de week lopen de gemiddelde dagtemperaturen op tot circa 27 graden Celsius, aan het einde van de week én het aanstaande weekeinde zakken de maxima in de huidige voorspellingen tot circa 25 graden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s