Weekend Beach-festival Torre del Mar afgelast

TORRE DEL MAR – Er komt dit jaar géén Weekend Beach-festival op de stranden van de kustplaats Torre del Mar. Het populaire muziekfestijn is door de organisatoren op het laatste moment van de agenda gehaald in verband met de momenteel geldende Covid-19 regels. Daaruit werd geconcludeerd dat de doorgang van een dergelijk groot evenement momenteel niet verantwoord is.

Het jaarlijkse spektakel stond dit jaar gepland van 30 juni tot en met 3 juli. De organisatie heeft inmiddels aangegeven alles in het werk te stellen om de veertiende editie volgend jaar van 6 tot en met 9 juli wél te kunnen houden. Meer informatie over het muziekfestival is te vinden op de website http://www.weekendbeach.es .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s