Bewolkt en droog weekeinde rond Nerja

NERJA – Na de regen van donderdag 27 mei lijkt het rond Nerja voorlopig even afgelopen te zijn met de neerslag, al blijft de zon de komende dagen regelmatig verscholen achter passerende wolkendekken. Dit voorziet de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar jongste weersverwachtingen.

De gemiddelde dagtemperatuur schommelt daarbij het komend weekeinde én de volgende week iets boven de 20 graden Celsius, zo verwachten de meteorologen. Van wind is er de komende dagen nauwelijks sprake in de vooruitzichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s