Málaga CF onderuit bij Leganés

LEGANES – In het voetbalstadion Butarque van Leganés heeft Málaga CF maandagavond 24 mei ook de voorlaatste wedstrijd in de competitie voor de Spaanse Segunda División verloren. Het was de zevende wedstrijd op rij dat Málaga CF niet tot winst kon komen.

Het duel met CD Leganés leek lang op een doelpuntloos gelijkspel uit te draaien, tot Robert Ibáñez twee minuten voor tijd met zijn treffer de wedstrijd in het voordeel van de thuisclub besliste: 1-0. Léganes, derde in de competitiestand, had het gehele duel de bovenhand maar wist dit pas in de slotfase om te zetten in een doelpunt.

Málaga zakte mede door dit verlies naar de vijftiende plaats op de ranglijst maar is inmiddels wél verzekerd van lijfsbehoud. Zondag 30 mei sluit de Andalusische formatie het seizoen af met een wedstrijd in eigen huis (aanvang 21.00 uur) tegen Castellón.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s